1 Bakan Soylu’ nun Didim’le ilgili müjdelerini Subaşı açıkladı.

İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Bakan Soylu’ nun Didim’le ilgili müjdelerini Subaşı açıkladı.

Bakan Soylu’ nun Didim’le ilgili müjdelerini Subaşı açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Didim’e yaptığı ziyaret sonrasında ilçeye yeni yatırımlar konusunda bilgiler aldıklarını kaydeden AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, Yeni Kaymakamlık ve Emniyet binası ile Polis Moral Eğitim Merkezine ödenek desteği sağlanacağını belirtti.


Didim’de Polis Moral Eğitim Merkezinde başlayacak olan kurs programının açılışı için ilçeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Didim’le ilgili yeni yatırımların hayata geçirileceğini söyledi. AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileriyle sohbet toplantısında görüşen Bakan Soylu’nun müjdelerini ilçe Başkanı Subaşı açıkladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Subaşı, Bakan Soylu’nun Didim’deki sorunları bildiğini kaydederek, “Sayın Bakanımızın talimatları neticesinde Altınkum’da bulunan Fethi Sekin Polis Karakolunun tadilatı için 1 milyon TL’lik ödenek çıkartılması talimatı verdi. Ayrıca kursun yapılacağı Polis Moral Eğitim Merkezinin düzenlenmesi ve peyzajı için 5 milyon TL’lik ödenek çıkartılması için ilgili bürokratlarına talimat verdi. Ayrıca ilçeye yapılacak yeni hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü için müjdemizi aldık. Her iki kurum da aynı binada olacak ve projesinin buna göre hazırlanacağını öğrendik. Sayın Bakanımıza gösterdiği hassasiyet için Didimliler adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak: Ses Gazetesi




Kategoriler
0256 813 13 11 MERKEZ OFİS

didimergunemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir